Quantcast

Αλβανία: Συνελήφθη ο δολοφόνος του ζευγαριού ηλικιωμένων στη Δρόπολη

Ο δράστης είναι ένας 69χρονος συγχωριανός του ζευγαριού.

Συνελήφθη από την αλβανική αστυνομία, ο άνδρας που δολοφόνησε τους δύο ηλικιωμένους 'Ελληνες, το χωριό Βόδριστα της Δρόπολης, στην Αλβανία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το abcnews.al, το τμήμα του Αργυροκάστρου γνωστοποίησε, με σχετική ανακοίνωση, πως ο δολοφόνος είναι ο 69χρονος Θ. Μ., κάτοικος στο ίδιο χωριό με τα θύματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό συνέβη λόγω προηγούμενων διαφορών που είχε το ζευγάρι ηλικιωμένων με τον 69χρονο. Ο δράστης, ο οποίος έχει ποινικό μητρώο για κλοπή, τους χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο, ενώ κατά τη στιγμή του περιστατικού, το ζευγάρι είχε περίπου 5 εκατομμύρια λεκ (κοντά στις 50.000 ευρώ) στο διαμέρισμά του.

Άλλες πηγές αναφέρουν πως ο 69χρονος έπινε καφέ με τους ηλικιωμένους, όταν ξεκίνησε ο καβγάς και τους επιτέθηκε «με αιχμηρό αντικείμενο».

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο διαμέρισμα του 69χρονου, η αστυνομία βρήκε και κατέσχεσε το αντικείμενο του εγκλήματος, ποσότητα πυρομαχικών, ένα κοπτικό εργαλείο και άλλα στοιχεία που έχουν σταλεί για εξέταση. 

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι, ο 80χρονος Κώστας και η 84χρονη Κλεονίκη Ηλία, βρέθηκαν δολοφονημένοι στην κατοικία του το πρωί της Πέμπτης.