Quantcast

ΒΙΝΤΕΟ: Νέα ήττα για τους Μπακς από τους Πέισερς, πρόκριση για την Μινεσότα

Σε δεινή θέση βρίσκονται πλέον οι Μπακς, οι οποίοι τα ξημερώματα ηττήθηκαν με 126-113 από τους Πέισερς στο «Gainbridge Fieldhouse» και η Ιντιάνα προηγείται με 3-1 στη σειρά για τα πλέι οφ της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ. 

Το Μιλγουόκι αγωνίστηκε χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (πρόβλημα στην αριστερή γάμπα πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου), χθες έγινε γνωστό πως θα απουσίαζε ο Ντέιμιαν Λίλαρντ (με πρόβλημα στον δεξιό αχίλλειο) και κατά τη διάρκεια του αγώνα έχασε τον Μπόμπι Πόρτις, ο οποίος ξέφυγε και χτύπησε τον Άντριου Νέμπχαρντ. Οι διαιτητές τον απέβαλαν με δύο τεχνικές ποινές και έτσι έχασε ένα πολύτιμο εργαλείο ο Ντοκ Ρίβερς, ο οποίος προσπαθεί να διαχειριστεί αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Ο Μάιλς Τέρνερ σκόραρε 29 πόντους, ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον πρόσθεσε 24 και έτσι οι «Ινδιάνοι» έχουν τρεις ευκαιρίες για να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Νικς-Σίξερς (η Νέα Υόρκη έχει το προβάδισμα 3-1), σε μία σεζόν που οι Πέισερς έχουν 7-2 στις νίκες κόντρα στους Μπακς. Ο Άντριου Νέμπαρντ, από τη μεριά του, είχε 15 πόντους και 9 ασίστ, ενώ ο Πασκάλ Σιακάμ πρόσθεσε 13 πόντους, 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Για τους Μπακς, ο Μπρουκ Λόπες είχε 27 πόντους και 9 ριμπάουντ και ο Κρις Μίντλετον έκανε double-double με 25 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ, με τον Μαλίκ Μπίσλεϊ είχε 20 πόντους για το Μιλγουόκι.

Η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στον δεύτερο γύρο των πλέι οφ του ΝΒΑ έγιναν οι Τίμπεργουλβς. Η ομάδα της Μινεσότα έκανε το 4-0 νικώντας τους Σανς και πάλι στο Φίνιξ, με 122-116, παρότι ήταν πίσω στο σκορ στα τρία πρώτα δωδεκάλεπτα της αναμέτρησης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής και πάλι για τους «λύκους» ήταν ο Άντονι Έντουαρντς, ο οποίος είχε 40 πόντους, 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 τάπες και 1 κλέψιμο. Άξιος συμπαραστάτης του ο Καρλ Άντονι Τάουνς με 28 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ 18 είχε ο Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς για την ομάδα του Κρις Φιντς, που τραυματίστηκε σε σύγκρουση με έναν παίκτη του, τον Μάικ Κόνλεϊ.

Ο Ντέβιν Μπούκερ είχε 49 και ο Κέβιν Ντουράντ 33 πόντους, αλλά κανένας άλλος παίκτης από τους «ήλιους» δεν είχε διψήφιο αριθμό πόντων και έτσι μία ακόμη σεζόν ολοκληρώθηκε άδοξα.

Πλέον η Μινεσότα θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά της Δύσης τοΝ νικητή του ζευγαριού των Νάγκετς με τους Λέικερς (3-1).

Δωδεκάλεπτα: 26-25, 61-56, 92-90, 116-122

Δείτε εδώ την στατιστική

ΠΗΓΗ: filathlos.gr